КатегорииКатегории

Нашите Услуги

Качество

Сигурност При Плащане

Поддръжка

Бърза Доставка

Доставка

Доставката на поръчана стока се извършва от наш представител или куриер. Доставки се извършват само на територията на Република България.

Цена на доставката:

- Поръчките на стойност 200 лв или повече и тегло до 31 кг се доставят безплатно без събота, неделя и официални празници.За доставка в почивен/празничен ден до адрес на Клиента се заплаща такса от 9,60 лв.

- Поръчките на стойност под 200 лв. клиента заплаща таксата за доставка до офис на куриерска фирма или до адрес на Клиента,като продавачът предварително уведомява Клиента за размера на таксата за доставка. 

- Поръчките на стойнот над 200 лв. и тегло над 31 кг, се таксуват по тарифата на куриерската компания или се изпращат за сметка на Клиента

  * Посочените цени, както и безплатна доставка не важат при поръчка на извънгабаритен продукт.

Условия за доставка на извънгабаритни продукти

За извънгабаритен продукт се приема всеки продукт обозначен като такъв в сайта посредством маркер "Извънгабаритен продукт" страницата на продукта. Това са продукти, които са тежки или обемни и се доставят в отделни пакети.Таксуват се според тарифата на куриерската фирма. Таксуемо тегло е по-голямото между обемното и реалното тегло на пакета. 

В случай, че във Вашата поръчка има продукт маркиран като извънгабаритен, допълнително ще бъдете информирани за цената  на доставката от наш сътрудник.

Цената на доставката на извънгабаритния продукт не е включена в общата сума на поръчката.

При поръчка на извънгабаритен продукт отпада безплатната доставка до адрес или до офис на куриер. Можете да получите своята пратка безплатно само в магазина на БигМАК Електрик ЕООД на посоченият по-долу адрес:

София,1113 Дианабад ,ул. Тинтява 15-17 

 +359 887 18 01 01 ,+359 883 57 37 09

Сроковете на доставка са:

- За налични стоки 1-3дни, считано от деня, в който е потвърдена поръчката (без събота, неделя и официални празници)

- За стоки по заявка – наш консултант ще се свърже с Вас за съгласуване срока на доставка

БигМАК Електрик ЕООД си запазва правото да удължава срока на доставка с 7 дни без да информира Клиента.

След изпращане на стоката, Вие ще получите съобщение с потвърждение и номер на товарителница.

Доставката се извършва до:

- Посочен от Вас адрес на територията на страната

- Офис на куриер

- Офис на търговски обект

При получаване на стоката, Клиентът или упълномощено от него лице следва да прегледа внимателно Стоките за евентуални външни видими дефекти – повреди, удари, други и да подпише придружаващите пратката документи. При установяване на щети при доставка, Клиентът трябва да опише в протокол, в присъствието на куриера на доставката, констатираните дефекти и незабавно да уведоми БигМАК Електрик ЕООД на тел:  +359 887 18 01 01 ,+359 883 57 37 09

При липса на забележки от страна на Клиента при получаване на пратката, всички претенции за загуба, видими дефекти или механична повреда губят валидност.

Ако доставените стоки явно не съответстват на заявените стоки от Клиента, той има право да поиска замяна на доставената стока със съответстващата на поръчаната в срок от 3 работни дни от изпращане на уведомление за това към orders@bigmakelectric.com, като разходите ще бъдат поети от БигМАК Електрик ЕООД. Клиентът първо изпраща несъответстващата стока в изряден търговски вид, след което ще получи с пратка исканите продукти.

 При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, не по вина БигМАК Електрик ЕООД или куриера, ще Ви бъде оставено известие с телефон за контакт, на който можете да получите информация за начина и срока на доставка в срок от 3 работни дни. При невъзможност за връчване на пратката, договорът от разстояние се счита за прекратен, не по вина на БигМАК Електрик ЕООД, като БигМАК Електрик ЕООД запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние.

 При неоснователен отказ от страна на Клиента за приемане на пратката, БигМАК Електрик ЕООД запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние, като разходите по транспорта ще бъдат поети от Клиента.

БигМАК Електрик ЕООД не носи отговорност в случай, че забавянето е по вина на куриер или наш подизпълнител и/или посочени от Клиента неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от БигМАК Електрик ЕООД обстоятелства.

Интернет не е защитена или свободна от грешки среда и БигМАК Електрик ЕООД не поема отговорността за каквито и да е загуби или вреди произлизащи от използването на сайта. При технически повреди, които могат да доведат до разместване и публикуване на невярна информация, БигМАК Електрик ЕООД следва да уведоми Купувача преди изпращане на поръчката.